0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Premier Dead Sea почистващи продукти.грижа за лице и тяло.серуми, маски и филъри.и много други.

Премиер Козметикс България ЕООД е основана през 2014 година и към момента е единствения официален и ексклузивен представител на  Premier Dead Sea Cosmetics Laboratories за България.  Фирмата е основана и представлявана от г-жа Ива Василева. 


За Нас

„Като представител на световно известната марка Premier, ние имаме за цел да представим на българския пазар едни уникални и различни сами по себе си луксозни продукти за коса и кожа, в основата на които са естествените минерали и соли от Мъртво море. Нашето най-голямо желание е да покажем на българската дама нова алтернатива от най-висок клас на всички козметични продукти използвани до сега. Ако цените своя външен вид и имате високи критерии към самите себе си, непременно трябва да изпитате уникалния ефект от козметичните линии на Premier.”

Козметика Premier Dead Sea

Premier Dead Sea Laboratories се придържа към философията да събере на едно място великолепните природни ресурси на феномена Мъртво море и напредналите научни технолигии, за да предостави ползите от тях в малка козметична опаковка.  Всички козметични продукти минават повторен контрол на качеството в независима научно-козметична лаборатория.   

Високото качество на продуктите се дължи основно на строгите ни критерии. Ние сме една от общо две компании в целия свят, които имат легален достъп до Мъртво море и добиваме минералите директно от неговите чудотворни води с огромна отговорност. Докато извличаме ценните соли, вода, черна минерална кал и скъпоценното водорасло Дуналиела от водите на Мъртво море, ние се грижим да оставим околната среда точно както сме я намерили. Освен това ние подбираме само натурални продукти, които са отгледани по био начин без химикали.  Всички екстракти и масла, които добиваме, са студено пресовани, за да сме сигурни, че чистотата на съставките е останала непокътната и непроменена.  Ние сме избрали да  не тестваме козметиката си върху животни и да не използваме животински екстракти в нито една от нашите формули.

Благодарение на най-добрите учени, работещи за нас, както и на най- модерните технологии на производство и лаборатории, в които работим, Premier Dead Sea създава напълно иновативна линия козметика . Научно – изследователския екип на Premier Dead Sea, в продължение на 20 години използва тайните на Мъртво море, за да усъвършенства козметиката, която произвеждаме. Въпреки световния успех на Premier, развитието на козметиката не спира до тук и така през 2013 година беше създадена новата линия SUPREME, която събира в себе си последните тенденции в грижата за кожата с най- големите иновации и новооткрити съставки за постигане на още по-смайващи резултати.

Насладете се на великолепното усещане, което оставя козметиката Premier след себе си сега, дори още по- лесно, чрез нашия онлайн магазин www.premierskincare.eu, където може да разгледате всеки продукт спокойно, в удобството на своя дом, да прочетете всичко за него, при нужда да се консултирате с някой от нашите козметични консултанти и да се възползвате от седмичните и месечните ни промоционални цени!

Приятно пазаруване!