0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Универсална минерална пудра Универсална минерална пудра

Универсална минерална пудра

Бърз преглед

Универсална минерална пудра от серията Минерален грим, с добавени минерали и соли от Мъртво море. Това я прави естествен грим, който не изтощава кожата и не запушва порите, нито има изкуствени оцветители или химикали. Пудрата е подходяща за чувствителна кожа.


Опаковка: 5g

Кат.номер: m7

Availability: На склад

65,00 лв.

Детайли

Универсална минерална пудра

Универсална минерална пудра от серията Минерален грим, с добавени минерали и соли от Мъртво море. Това я прави естествен грим, който не изтощава кожата и не запушва порите, нито има изкуствени оцветители или химикали. Пудрата е подходяща за чувствителна кожа, като този вид Минерален грим става все по-актуален, тъй като има все по-голямо значение какво нанасяме върху лицето си всеки ден.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Соли от Мъртво море - минерално наситени с жизнено важните магнезий, калий, калций и други, те гарантират естествената текстура на минералния грим, като го правят подходящ за всеки тип кожа, противоалергичен и недразнещ кожата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Ако се употребява като минерална пудра е необходимо да се нанесе със суха четка или апликатор. Използва се като пудра за скулптуриране на лицето, само в областта на скулите или където имате нужда от допълнителен блясък и здрав тен на кожата. В случай, че се нанесе с влажна четка, пудрата добива текстурата на фон дьо тен.

 1. Страхотен! review by Павлина Димова on 29.11.2016
  Оценка

  Продукт за всекидневието, подходящ и за по-официални поводи. Лицето е видимо озарено и сияещо.

 2. :) review by Валя on 14.11.2016
  Оценка

  Неповторима минерална пудра! Имам чувствителна кожа, не получих никаква реакция, Това е наистина чудесен избор!

 3. Страхотен продукт review by starshine on 13.11.2016
  Оценка

  Това е продукт които озарява цялото лице,нанася се лесно и стои страхотно, сигурна съм в ефикасното му действие!

Споделете Вашето мнение

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка

Поръчката от сайта www.premierskincare.eu може да се направи 24 часа в денонощието, през почивните дни и през официалните национални празници. Поръчка по телефона може да се направи в работни дни между 9ч и 18ч. При финализиране на Вашата поръчка ще имате възможност да прегледате отново избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и обратна връзка – при нужда можете да направите съответните корекции. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за потвърждение на Вашата поръчка, след което с Вас ще се свърже наш консултант, за да Ви информира кога тя ще бъде изпратена и доставена, както да уточни други подробности. При първоначална поръчка обаждането от наша страна ще бъде задължително, като при всяка следваща няма да е необходимо, освен ако няма промени, подлежащи на коментар.

Поръчка от сайта www.premierskincare.eu може да се направи както от регистрирани потребители, така и от потребители – гости. Поръчки направени до 14ч в работен ден ще бъдат изпращани още на същия ден, съответно получавани на следващия работен ден. Възможно е поръчките да бъдат получавани след 2 до 4 дни от датата на поръчката, според населеното място на клиента и графика за разнос на куриерската фирма ( куриерските фирми разнасят до някои малки населена места по 1-2 дни в седмицата). Поръчки се изпращат на цялата територия на Република България. Поръчки направени в събота и неделя или на официални празници ще бъдат изпращани в първия възможен работен ден.

Поръчките направени по телефона или през сайта ще бъдат обработвани с един и същи приоритет.

ЦЕНИ НА ПОРЪЧКАТА И ДОСТАВКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от сумите на всеки отделен продукт, който купувачът е заявил. Всички цени са с предварително начислен ДДС и той е включен в цената на продуктите. Всички цени са посочени в български левове. Към всяка поръчка се прилага касов бон (или фактура за юридическо лице при предварително заявяване). Цена за самата доставка НЕ се начислява на купувачът, ако доставката е на стойност над 150лв. Ако стойността на поръчката е под 150лв, цената на доставката е 4.90лв.Не предлагаме опция „Преглед и тест” преди да заплатите доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. С наложен платеж (плащане в брой при получаване) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача. При получаване на стоката купувачът не дължи нищо на куриера.

Данни за плащане по банков път:

Премиер Козметикс България ЕООД

ЕИК: 202766882

Уни Кредит Булбанк

IBAN: BG 21 UB NCR 7000 1521 203841

В основание за плащане, моля посочете номера на своята поръчка.

Може да харесате още