0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra
Назад

Трансформираща кожата СПА терапия Black Velvet

СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra

Бъдете първи - добавете мнение

Бърз преглед

СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra с изключителна формула за подхранване и възстановяване баланса на кожата, причинен от процеса на стареее. Терапията ще спомогне за защита на кожата от вредните влияния на околната среда. Оптималната хидратация се дължи на Розата на Джерико, известна със способността да осигури оптимална влага и възстановяване на кожата на лицето.


Първата процедура е напълно безплатна!


Можете да запазите час за СПА терапия онлайн или на телефон: 0889 55 99 50. След приключване на поръчката Ви, наш сътрудник ще се свърже с Вас за уточняване на дата и час.

Кат.номер: PT010RN

Availability: На склад

124,00 лв.

Детайли

СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra

СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra с изключителна формула за подхранване и възстановяване баланса на кожата, причинен от процеса на стареее. Терапията ще спомогне за защита на кожата от вредните влияния на околната среда. Оптималната хидратация се дължи на Розата на Джерико, известна със способността да осигури оптимална влага и възстановяване на кожата на лицето.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

- 10гр Тоалетно мляко за почистване на лице

- 10гр Тоник за нормална към суха кожа

- 25гр Трансформираща нощна маска Rosa Negra GRATiAE

- 5гр Клетъчен нектар за кожата Rosa Negra GRATiAE

- 5гр Минералeн серум за околоочната зона SUPREME

- 5гр Клетъчен крем-ускорител Rosa Negra GRATiAE

*Продуктите, които се използват за терапията, са съобразени с типа на вашата кожа и могат да бъдат различни от обявените.

  1. Бъдете първи - добавете мнение

Споделете Вашето мнение

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка

Поръчката от сайта www.premierskincare.eu може да се направи 24 часа в денонощието, през почивните дни и през официалните национални празници. Поръчка по телефона може да се направи в работни дни между 9ч и 18ч. При финализиране на Вашата поръчка ще имате възможност да прегледате отново избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и обратна връзка – при нужда можете да направите съответните корекции. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за потвърждение на Вашата поръчка, след което с Вас ще се свърже наш консултант, за да Ви информира кога тя ще бъде изпратена и доставена, както да уточни други подробности. При първоначална поръчка обаждането от наша страна ще бъде задължително, като при всяка следваща няма да е необходимо, освен ако няма промени, подлежащи на коментар.

Поръчка от сайта www.premierskincare.eu може да се направи както от регистрирани потребители, така и от потребители – гости. Поръчки направени до 14ч в работен ден ще бъдат изпращани още на същия ден, съответно получавани на следващия работен ден. Възможно е поръчките да бъдат получавани след 2 до 4 дни от датата на поръчката, според населеното място на клиента и графика за разнос на куриерската фирма ( куриерските фирми разнасят до някои малки населена места по 1-2 дни в седмицата). Поръчки се изпращат на цялата територия на Република България. Поръчки направени в събота и неделя или на официални празници ще бъдат изпращани в първия възможен работен ден.

Поръчките направени по телефона или през сайта ще бъдат обработвани с един и същи приоритет.

ЦЕНИ НА ПОРЪЧКАТА И ДОСТАВКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от сумите на всеки отделен продукт, който купувачът е заявил. Всички цени са с предварително начислен ДДС и той е включен в цената на продуктите. Всички цени са посочени в български левове. Към всяка поръчка се прилага касов бон (или фактура за юридическо лице при предварително заявяване). Цена за самата доставка НЕ се начислява на купувачът, ако доставката е на стойност над 150лв. Ако стойността на поръчката е под 150лв, цената на доставката е 4.90лв.Не предлагаме опция „Преглед и тест” преди да заплатите доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. С наложен платеж (плащане в брой при получаване) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача. При получаване на стоката купувачът не дължи нищо на куриера.

Данни за плащане по банков път:

Премиер Козметикс България ЕООД

ЕИК: 202766882

Уни Кредит Булбанк

IBAN: BG 21 UB NCR 7000 1521 203841

В основание за плащане, моля посочете номера на своята поръчка.

Може да харесате още