0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Сет със змийска отрова AGELESS FUTURE

Бъдете първи - добавете мнение

Бърз преглед

Сет със змийска отрова AGELESS FUTURE за по-еластична, по-мека и с по-младежки вид кожа. Сета включва Пептиден серум със змийска отрова AGELESS FUTURE, Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE и Детоксикираща маска за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE.

Кат.номер: ST001AF

Availability: На склад

299,00 лв.

Детайли

Сет със змийска отрова AGELESS FUTURE

Сет със змийска отрова AGELESS FUTURE за по-еластична, по-мека и с по-младежки вид кожа. Сета включва Пептиден серум със змийска отрова AGELESS FUTURE, Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE и Детоксикираща маска за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE.

Пептиден серум със змийска отрова AGELESS FUTURE

Серум за лице против стареене на кожата. Серумът предотвратява появата на нови бръчки, изглажда кожата на лицето от финните линии. Обогатен със змийска отрова и Сиймакс клетъчно възтановителен комплекс с минерали от Мъртво море, той действа върху нервномускулната активност и възобновява регенерирането на тъканните клетки.

Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE

Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE. Кремът се бори със следите от стареене като бръчки, отпускане на кожата и образуването на финни линии. Серумът от змийска отрова е синтетично създаден от нашите учени. Той влияе на невропатичната страна на кожата, като така кара клетките да се регенерират, кожата да става по-еластична и да придобие по-младежки вид.

Детоксикираща маска за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE

Детоксикираща маска със змийска отрова AGELESS FUTURE предовратява появата на бръчки и изглажда кожата. Действието на пяната, отстранява примесиите и мръсотията от кожата на лицето и отпушва порите. Обогатена със змийска отрова и Сиймакс клетъчно възстановителен комплекс, маската стимулира естественото обновяване на клетките на кожата. Кожата на лицето е по-еластична, по-мека и с по-младежки вид.

  1. Бъдете първи - добавете мнение

Споделете Вашето мнение

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка

Поръчката от сайта www.premierskincare.eu може да се направи 24 часа в денонощието, през почивните дни и през официалните национални празници. Поръчка по телефона може да се направи в работни дни между 9ч и 18ч. При финализиране на Вашата поръчка ще имате възможност да прегледате отново избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и обратна връзка – при нужда можете да направите съответните корекции. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за потвърждение на Вашата поръчка, след което с Вас ще се свърже наш консултант, за да Ви информира кога тя ще бъде изпратена и доставена, както да уточни други подробности. При първоначална поръчка обаждането от наша страна ще бъде задължително, като при всяка следваща няма да е необходимо, освен ако няма промени, подлежащи на коментар.

Поръчка от сайта www.premierskincare.eu може да се направи както от регистрирани потребители, така и от потребители – гости. Поръчки направени до 14ч в работен ден ще бъдат изпращани още на същия ден, съответно получавани на следващия работен ден. Възможно е поръчките да бъдат получавани след 2 до 4 дни от датата на поръчката, според населеното място на клиента и графика за разнос на куриерската фирма ( куриерските фирми разнасят до някои малки населена места по 1-2 дни в седмицата). Поръчки се изпращат на цялата територия на Република България. Поръчки направени в събота и неделя или на официални празници ще бъдат изпращани в първия възможен работен ден.

Поръчките направени по телефона или през сайта ще бъдат обработвани с един и същи приоритет.

ЦЕНИ НА ПОРЪЧКАТА И ДОСТАВКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от сумите на всеки отделен продукт, който купувачът е заявил. Всички цени са с предварително начислен ДДС и той е включен в цената на продуктите. Всички цени са посочени в български левове. Към всяка поръчка се прилага касов бон (или фактура за юридическо лице при предварително заявяване). Цена за самата доставка НЕ се начислява на купувачът, ако доставката е на стойност над 150лв. Ако стойността на поръчката е под 150лв, цената на доставката е 4.90лв.Не предлагаме опция „Преглед и тест” преди да заплатите доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. С наложен платеж (плащане в брой при получаване) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача. При получаване на стоката купувачът не дължи нищо на куриера.

Данни за плащане по банков път:

Премиер Козметикс България ЕООД

ЕИК: 202766882

Уни Кредит Булбанк

IBAN: BG 21 UB NCR 7000 1521 203841

В основание за плащане, моля посочете номера на своята поръчка.

Може да харесате още