0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE
 • Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE
Назад

Дневен крем комплекс за лице

Назад

Пептиден серум със змийска отрова AGELESS FUTURE

Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE

Бърз преглед

Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE. Кремът се бори със следите от стареене като бръчки, отпускане на кожата и образуването на финни линии. Кожата става по-еластична и придобива по-младежки вид.


Опаковка: 60ml

Кат.номер: PP013SC

Availability: На склад

179,00 лв.

Детайли

Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE

Клетъчно обновяващ крем за лице със змийска отрова AGELESS FUTURE. Кремът се бори със следите от стареене като бръчки, отпускане на кожата и образуването на финни линии. Серумът от змийска отрова е синтетично създаден от нашите учени. Той влияе на невропатичната страна на кожата, като така кара клетките да се регенерират, кожата да става по-еластична и да придобие по-младежки вид.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Seamax Комплекс - създаден специално да отключи естествената сила и красота на кожата, помага да се заличат следите от бръчки, финните линии и загубата на пигментация на кожата като регенерира клетките.

Пептиди от змийска отрова - синтетично създадени по отровата на змията Tempe Viper, които влияят на невромускулните причини за появата на бръчки и финни линии.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Употребявайте крема два пъти дневно на измита и подсушена кожа. Малко количество от крема нанесете на лицето с леки кръгови движения докато не попие напълно в кожата.

 1. Обновяващ клетките крем със змийска отрова AGELESS FUTURE review by Димитрина on 2.11.2016
  Оценка

  Обновяващ клетките крем със змийска отрова AGELESS FUTURE вероятно е точния крем за мен!

 2. Чудесно описание review by крем on 2.11.2016
  Оценка

  С най - голямо удоволствие бих го използвала

Споделете Вашето мнение

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка

Поръчката от сайта www.premierskincare.eu може да се направи 24 часа в денонощието, през почивните дни и през официалните национални празници. Поръчка по телефона може да се направи в работни дни между 9ч и 18ч. При финализиране на Вашата поръчка ще имате възможност да прегледате отново избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и обратна връзка – при нужда можете да направите съответните корекции. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за потвърждение на Вашата поръчка, след което с Вас ще се свърже наш консултант, за да Ви информира кога тя ще бъде изпратена и доставена, както да уточни други подробности. При първоначална поръчка обаждането от наша страна ще бъде задължително, като при всяка следваща няма да е необходимо, освен ако няма промени, подлежащи на коментар.

Поръчка от сайта www.premierskincare.eu може да се направи както от регистрирани потребители, така и от потребители – гости. Поръчки направени до 14ч в работен ден ще бъдат изпращани още на същия ден, съответно получавани на следващия работен ден. Възможно е поръчките да бъдат получавани след 2 до 4 дни от датата на поръчката, според населеното място на клиента и графика за разнос на куриерската фирма ( куриерските фирми разнасят до някои малки населена места по 1-2 дни в седмицата). Поръчки се изпращат на цялата територия на Република България. Поръчки направени в събота и неделя или на официални празници ще бъдат изпращани в първия възможен работен ден.

Поръчките направени по телефона или през сайта ще бъдат обработвани с един и същи приоритет.

ЦЕНИ НА ПОРЪЧКАТА И ДОСТАВКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от сумите на всеки отделен продукт, който купувачът е заявил. Всички цени са с предварително начислен ДДС и той е включен в цената на продуктите. Всички цени са посочени в български левове. Към всяка поръчка се прилага касов бон (или фактура за юридическо лице при предварително заявяване). Цена за самата доставка НЕ се начислява на купувачът, ако доставката е на стойност над 150лв. Ако стойността на поръчката е под 150лв, цената на доставката е 4.90лв.Не предлагаме опция „Преглед и тест” преди да заплатите доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. С наложен платеж (плащане в брой при получаване) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача. При получаване на стоката купувачът не дължи нищо на куриера.

Данни за плащане по банков път:

Премиер Козметикс България ЕООД

ЕИК: 202766882

Уни Кредит Булбанк

IBAN: BG 21 UB NCR 7000 1521 203841

В основание за плащане, моля посочете номера на своята поръчка.

Може да харесате още