0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

PREMIER LOYALTY CLUB


Картата Loyalty Club предоставя възможност на нейния притежател да се възползва от 20% отстъпка за всяка покупка на продукти с марка Premier при нас. Отстъпката може да бъде използвана както във физическия магазин на Premier Dead Sea, намиращ се в Paradise Center, така и в онлайн магазина – www.premierskincare.eu.

Как да получите Loyalty Club карта?

Можете да получите своята клубна карта на място в магазина на Premier Dead Sea, магазин OC.112 – партер, до централен вход, Парадайз Център, или по пощата. Нужно е само да заявите своето желание за притежание на такава карта в писмен вариант на електронен адрес sales@premierskincare.eu придружен с кратък Ваш отзив за продуктите на Premier, които използвате до момента.  Също така е необходимо да имате поне една покупка на продукт Premier, преди да получите своята Loyalty Club карта.

Как да използвам отстъпката си в онлайн магазина?

На гърба на всяка карта има бар код с индивидуален идентификационен номер. При поръчка от сайта, ще видите поле, където може да въведете номера на своята карта, промо код или номер на ваучер. При въвеждането в съответното поле на съответния номер, крайната сума на поръчката Ви ще бъде автоматично преизчислена с конкретната отстъпка.

Как да използвам отстъпката си в магазина?

Необходимо е само да покажете картата си на продавач – консултанта, който Ви обслужва и след това сумата на Вашата покупка ще бъде преизчислена в съответствие с 20% -вата отстъпка, която Ви дава картата Premier Loyalty Club. При покупка в онлайн магазина или в магазина ни в Paradise Center, Вие можете да ползвате само една отстъпка – тази на Loyalty Club карта или на месечната промоция.

ПРОМО КОД

Ние от Premier искаме да Ви предоставим най-атрактивните цени на нашата козметика, както и възможността да се възползвате от моментните ни промоции, като Ви предоставяме промо код за отстъпка. Той може да е обявен на нашата Facebook страница, Twitter страница, G+ страница, Instagram, сайт за колективно пазаруване или друг информационен канал на Премиер Козметикс България ЕООД или на www.premierskincare.eu. За да използвате отстъпката си е необходимо само да въведете промо кода в допълнителното поле, което ще видите преди финализиране на поръчката си и стойността на промокода ще бъде автоматично преизчислена в процентна отстъпка.

ВАУЧЕР

Ваучера е едно набиращо все повече популярност средство, което често се ползва като подарък за близък човек. Той има чисто парична стойност, като не е официално валутно платежно средство.  Всеки ваучер има стойност, за която може да бъде закупена съответна стока от магазина. Ако сумата на покупката надвишава стойността на ваучера, е необходимо допълнително доплащане от купувачът чрез избран от него метод (чрез банков превод или кеш чрез наложен платеж). Ако обаче сумата на покупката е по-малка от стойността на ваучера, Премиер Козметикс България ЕООД не би могъл да възстанови финансовата разлика на купувачът.  За това е добре да използвате цялата му равностойност. Ваучерът може да бъде използван еднократно. 

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК СПЕЧЕЛЕН ОТ PREMIER BY DEAD SEA

Този вид ваучер - подарък е срочен, като неговата валидност изтича на определена дата от годината. Той има чисто парична стойност, като не е официално валутно платежно средство (важи само за магазина и онлайн магазина на Premier by Dead Sea Bulgaria).  Всеки ваучер - подарък има стойност, за която може да бъде закупена съответна стока от магазина на Premier by Dead Sea. Ако сумата на покупката надвишава стойността на ваучера, е необходимо допълнително доплащане от купувачът чрез избран от него метод (чрез банков превод, кеш или кеш чрез наложен платеж). Ако обаче сумата на покупката е по-малка от стойността на ваучера, Премиер Козметикс България ЕООД няма да възстанови финансовата разлика на купувачът.  За това е добре да използвате цялата му равностойност. Ваучерът може да бъде използван еднократно.  При покупка от сайта на Premier - www.premierskincare.eu чрез използването на ваучер - подарък,  ако поръчката е на стойност под 150лв, цената на доставката се заплаща от клиента. 

 

*Намалените продукти в сайта www.premierskincare.eu не участват в месечните, седмичните или дневните промоции, освен ако не са закупени на редовна цена.


Премиер Козметикс България Ви пожелаваме приятно пазаруване!