0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Подаръчен ваучер

Подаръчният ваучер, предоставя възможност на нейния притежател да се възползва от 35.00 лв. отстъпка за всяка покупка над 199.00 лв. в периода от 1 до 28 февруари. Отстъпката може да бъде използвана, както във шоурума на Premier Dead Sea, намиращ се в ж.к Южен парк, бл.28, партер, в близост до Paradise Center, така и в онлайн магазина – www.premierskincare.eu.

Как да използвам отстъпката си в онлайн магазина?

На гърба на всяка карта има бар код с индивидуален идентификационен номер. При поръчка от сайта, ще видите поле, където може да въведете номера на своята карта, промо код или номер на ваучер. При въвеждането в съответното поле на съответния номер, крайната сума на поръчката Ви ще бъде автоматично преизчислена с конкретната отстъпка.

Как да използвам отстъпката си в магазина?

Необходимо е само да покажете картата си на продавач – консултанта, който Ви обслужва и след това сумата на Вашата покупка ще бъде преизчислена в съответствие с отстъпката от 35.00 лв., която Ви дава Подаръчния ваучер.

При покупка в онлайн магазина или в шоурума ни в ж.к Южен парк, бл.28, партер, Вие можете да ползвате само една отстъпка – тази на Подаръчната карта или на месечната промоция.

*Намалените продукти в сайта www.premierskincare.eu не участват в месечните, седмичните или дневните промоции, освен ако не са закупени на редовна цена.

Премиер Козметикс България Ви пожелава приятно пазаруване!