0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Органик сапун GRATiAE със зелен чай Органик сапун GRATiAE със зелен чай

Органик сапун GRATiAE със зелен чай

Бъдете първи - добавете мнение

Бърз преглед

Органик сапун GRATiAE със зелен чай, ръчно направен и идеален за чувствителна кожа. Той почиства от замърсявания, омекотява кожата и придава невероятен и траен аромат. В него не се съдържат изсушаващи съставки, за това е подходящ за всяка кожа и може да се ползва по всяко време. Този сапун е с органични екстракти от билков чай.


*Сертифицирано ОРГАНИЧЕН продукт


Опаковка: 100g

Кат.номер: GR011SB

Availability: На склад

15,00 лв.

Детайли

Органик сапун GRATiAE със зелен чай

Органик сапун GRATiAE със зелен чай, ръчно направен и идеален за чувствителна кожа. Той почиства от замърсявания, омекотява кожата и придава невероятен и траен аромат. В него не се съдържат изсушаващи съставки, за това е подходящ за всяка кожа и може да се ползва по всяко време. Този сапун е с органични екстракти от билков чай.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Oрганична сол - органичната сол е термин за сол, която се добива в естествена среда. Солта се намира в природен резерват, без риск от замърсяване, произведена е стриктно на ръка, без изкуствено променяне на нейната структура и въпреки това са налице изпълнението на всички високи стандарти за качество.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Използва се като обикновен сапун за ръце и тяло, колото пъти на ден е необходимо.

  1. Бъдете първи - добавете мнение

Споделете Вашето мнение

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка

Поръчката от сайта www.premierskincare.eu може да се направи 24 часа в денонощието, през почивните дни и през официалните национални празници. Поръчка по телефона може да се направи в работни дни между 9ч и 18ч. При финализиране на Вашата поръчка ще имате възможност да прегледате отново избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и обратна връзка – при нужда можете да направите съответните корекции. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за потвърждение на Вашата поръчка, след което с Вас ще се свърже наш консултант, за да Ви информира кога тя ще бъде изпратена и доставена, както да уточни други подробности. При първоначална поръчка обаждането от наша страна ще бъде задължително, като при всяка следваща няма да е необходимо, освен ако няма промени, подлежащи на коментар.

Поръчка от сайта www.premierskincare.eu може да се направи както от регистрирани потребители, така и от потребители – гости. Поръчки направени до 14ч в работен ден ще бъдат изпращани още на същия ден, съответно получавани на следващия работен ден. Възможно е поръчките да бъдат получавани след 2 до 4 дни от датата на поръчката, според населеното място на клиента и графика за разнос на куриерската фирма ( куриерските фирми разнасят до някои малки населена места по 1-2 дни в седмицата). Поръчки се изпращат на цялата територия на Република България. Поръчки направени в събота и неделя или на официални празници ще бъдат изпращани в първия възможен работен ден.

Поръчките направени по телефона или през сайта ще бъдат обработвани с един и същи приоритет.

ЦЕНИ НА ПОРЪЧКАТА И ДОСТАВКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от сумите на всеки отделен продукт, който купувачът е заявил. Всички цени са с предварително начислен ДДС и той е включен в цената на продуктите. Всички цени са посочени в български левове. Към всяка поръчка се прилага касов бон (или фактура за юридическо лице при предварително заявяване). Цена за самата доставка НЕ се начислява на купувачът, ако доставката е на стойност над 150лв. Ако стойността на поръчката е под 150лв, цената на доставката е 4.90лв.Не предлагаме опция „Преглед и тест” преди да заплатите доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. С наложен платеж (плащане в брой при получаване) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача. При получаване на стоката купувачът не дължи нищо на куриера.

Данни за плащане по банков път:

Премиер Козметикс България ЕООД

ЕИК: 202766882

Уни Кредит Булбанк

IBAN: BG 21 UB NCR 7000 1521 203841

В основание за плащане, моля посочете номера на своята поръчка.

Може да харесате още