0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Възстановяваща нощна маска Rosa Negra GRATiAE Възстановяваща нощна маска Rosa Negra GRATiAE
Назад

Клетъчен крем-ускорител Rosa Negra GRATiAE

Назад

Клетъчен нектар за кожа Rosa Negra GRATiAE

Възстановяваща нощна маска Rosa Negra GRATiAE

Бъдете първи - добавете мнение

Бърз преглед

Възстановяваща нощна маска Rosa Negra GRATiAE с кислородна защита. Изкючителната формула подпомага подхранването и възстановяването на баланса на кожата, причинен от стареене. Невероятно фината текстура се топи и обвива кожата с непрекъсната хидратация. Вечерната маска с кислородна защита ще спомогне за предотвратяване на преждевременно стареене и възстановяване на естествения блясък на кожата.


Върнете живота на кожата си в рамките на 3 часа!


Опаковка: 50ml


 

Кат.номер: F38

Availability: На склад

249,00 лв.

Детайли

Възстановяваща нощна маска Rosa Negra GRATiAE

Възстановяваща нощна маска Rosa Negra GRATiAE с кислородна защита. Изкючителната формула подпомага подхранването и възстановяването на баланса на кожата, причинен от стареене. Интензивната хидратация се дължи благодарение на силата на Розата на Джерико, известна със силата си да осигури оптимална влага и възстановяване на кожата на лицето. Всичко това събрано в една кислородна, ексфолираща, овлажняваща и стягаща вечерна маска. Невероятно фината текстура се топи и обвива кожата с непрекъсната хидратация. Вечерната маска с кислородна защита ще спомогне за предотвратяване на преждевременно стареене и възстановяване на естествения блясък на кожата.

Върнете живота на кожата си в рамките на 3 часа!

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Екстракт от Розата на Джерико - богато растение с изключителни сили за регенерация на кожата. Способно да задържи транс-епидермичната загуба на вода на кожата. Заедно с кислорода спомага за съживяване на мъртвата кожа, за по-гладък и повдигащ ефект.

Гранули - действат ексфолиращо на кожата и премахват запушената мръсотия и мъртвите клетки. Гранулите са разтопвяват и се утаяват директно в бръчките, като спомагат за предотвратяването на преждевременно стареене на кожата.

Кислород - въстановява клетъчните функции и разкрива перфектно хидратираната кожа. Кислорода е най-добрата храна за епидермиса, при това без никакви странични рискове. Постига моментален озаряващ ефект.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете маската върху чиста кожа от 1 до 3 пъти седмично. Масажирайте нежно с кръгови движения по цялото лице, докато ексофолиращите гранули напълно се разтопят. Избягвайте околоочната зона. Оставете да действа цяла нощ.

  1. Бъдете първи - добавете мнение

Споделете Вашето мнение

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка

Поръчката от сайта www.premierskincare.eu може да се направи 24 часа в денонощието, през почивните дни и през официалните национални празници. Поръчка по телефона може да се направи в работни дни между 9ч и 18ч. При финализиране на Вашата поръчка ще имате възможност да прегледате отново избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и обратна връзка – при нужда можете да направите съответните корекции. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за потвърждение на Вашата поръчка, след което с Вас ще се свърже наш консултант, за да Ви информира кога тя ще бъде изпратена и доставена, както да уточни други подробности. При първоначална поръчка обаждането от наша страна ще бъде задължително, като при всяка следваща няма да е необходимо, освен ако няма промени, подлежащи на коментар.

Поръчка от сайта www.premierskincare.eu може да се направи както от регистрирани потребители, така и от потребители – гости. Поръчки направени до 14ч в работен ден ще бъдат изпращани още на същия ден, съответно получавани на следващия работен ден. Възможно е поръчките да бъдат получавани след 2 до 4 дни от датата на поръчката, според населеното място на клиента и графика за разнос на куриерската фирма ( куриерските фирми разнасят до някои малки населена места по 1-2 дни в седмицата). Поръчки се изпращат на цялата територия на Република България. Поръчки направени в събота и неделя или на официални празници ще бъдат изпращани в първия възможен работен ден.

Поръчките направени по телефона или през сайта ще бъдат обработвани с един и същи приоритет.

ЦЕНИ НА ПОРЪЧКАТА И ДОСТАВКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от сумите на всеки отделен продукт, който купувачът е заявил. Всички цени са с предварително начислен ДДС и той е включен в цената на продуктите. Всички цени са посочени в български левове. Към всяка поръчка се прилага касов бон (или фактура за юридическо лице при предварително заявяване). Цена за самата доставка НЕ се начислява на купувачът, ако доставката е на стойност над 150лв. Ако стойността на поръчката е под 150лв, цената на доставката е 4.90лв.Не предлагаме опция „Преглед и тест” преди да заплатите доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. С наложен платеж (плащане в брой при получаване) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача. При получаване на стоката купувачът не дължи нищо на куриера.

Данни за плащане по банков път:

Премиер Козметикс България ЕООД

ЕИК: 202766882

Уни Кредит Булбанк

IBAN: BG 21 UB NCR 7000 1521 203841

В основание за плащане, моля посочете номера на своята поръчка.

Може да харесате още