0item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Аргановото масло е често използвано в козметиката и известно като "течно мароканско злато". То подмладява кожата и заздравява косата от вътре. Но защо е толкова ценно?

Прочети още
неделя, 28 май 2017 г. 14:55:46 Europe/Sofia By Premier Bulgaria

Лятото почти дойде! Време е да ви дадем съвети, как да поддържате кожата на лицето и тялото си през този сезон, за да е тя мека, гладка и с дълготраен и наситен тен!

Прочети още
понеделник, 22 май 2017 г. 0:20:56 Europe/Sofia By Premier Bulgaria

Уникалното име на Мъртво море ива от факта, че в него има високо съдържание на много минерали, които не позволяват оцеляването на живи организми във водите му. Освен това, заради високата плътност на водата, тялото на човек на практика не потъва, а остава на повърхността.

Прочети още
неделя, 14 май 2017 г. 17:47:01 Europe/Sofia By Premier Bulgaria

Клеопатра е може би най-известната красива и съблазнителна жена на всички времена. Ръкописът от античността "Козметикон" съдържа много от нейните тайни рецепти за красота и грижа за кожата и косата.

Прочети още
неделя, 7 май 2017 г. 21:08:55 Europe/Sofia By Premier Bulgaria клеопатра, тайни за красота, древни рецепти за красота,

GRATiAE Utrox - органична сила против бръчки от ново поколение

Иновативната серия GRATiAE - Ultrox е създадена чрез последните иновации в козметиката, съчетани с органични продукти. Всеки козметичен продукт от серията е високо концентриран за максимален ефект, като това действие се допълва от съдържанието на термална вода от собственият извор - GRATiAE, етерични масла и натурални съставки от природата.

Прочети още
понеделник, 1 май 2017 г. 0:23:38 Europe/Sofia By Premier Bulgaria

Солните стаи - Научно доказана терапия за лечение на кожни заболявания!

Прочети още

Нашата козметика съдържа няколко специални, есенциални съставки, които я правят уникална по рода си и толкова ефективна. Ще ви разкажем за няколко от тях, защото искаме да помогнем в борбата с времето на още повече жени и мъже по света! Бъдете млади и красиви за по-дълго!

Прочети още

На 24 и 25 март 2017 година в хотел Рамада, София ще се състои четвъртия дерматологичен симпозиум Beauty Woman, където Premier ще представи своята професионална линия козметика за козметични салони и СПА центрове.

Прочети още
петък, 17 март 2017 г. 21:07:21 Europe/Sofia By Premier Bulgaria дерматолог козметика, изложение,

Нека Ви разкажем за някои от съставките на новата органична козметика GRATiAE, която можете да намерите в магазина на Premier Cosmetics Bulgaria, както и онлайн на www.premierskincare.eu!

Прочети още
вторник, 31 януари 2017 г. 16:59:41 Europe/Sofia By Premier Bulgaria органични съставки,

Здравейте, скъпи приятели!

Имаме огромното удоволствие да Ви представим за първи път в България органичната козметика GRATiAE - Organic Beauty by Nature! Тази козметика е съставена изцяло от сертифицирани органични съставки и е произведена спoред най-високите критерии за производство.

Прочети още